Avainsanat:

Valmistusohje

1. Liuota hiiva kaurajuomaan. Lisää jauhot, maissitärkkelys, kaurajogurtti ja suola.
2. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa puoli tuntia.
3. Lämmitä lettupannu ja paista pieniä blinejä keskilämmöllä runsaassa rypsiöljyssä.
4. Tarjoa esimerkiksi kurkkulisäkkeen ja kaurafraiche-nokareen kanssa.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 279 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rauta 2.1 mg
  • Kalsium 85.2 mg
  • Natrium 307.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 3.1 g
  • Sokerit 2.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 38.8 g
  • Proteiini 6.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.9 g
  • Rasva 13.2 g
Jaa sivu