Valmistusohje

2 munaa
5 dl maitoa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1 rkl öljyä
n. 200 g hienoa juuresraastetta (porkkanaa, selleriä, perunaa) tai kiehautettua, hienonnettua pinaattia tai nokkosta
paistamiseen rasvaa

1. Valmista ohukaistaikina.
2. Lisää juuresraaste tai hienonnetut vihannekset.
3. Paista pannulla rasvassa molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Ainesosat

  • 2 pieni annos (60.0 g)
    Kananmuna, kuoreton
  • 5 dl
    Maito, keskiarvo, d-vitamiinia 1 ug
  • 2 1/2 dl
    Jauho, vehnäjauho, puolikarkea
  • 1/2 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 1 rkl
    Rypsiöljy
  • 200 g
    Porkkana
  • 2 rkl
    Rypsiöljy

Reseptin ravintosisältö

Energia 344 kcal/annos
  • C-vitamiini 4.6 mg
  • Rauta 1.5 mg
  • Kalsium 186.9 mg
  • Natrium 387.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.6 g
  • Sokerit 8.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 41.3 g
  • Proteiini 11.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.7 g
  • Rasva 15.9 g
Jaa sivu