Kasvisohukkaat
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/kasvisruoka_porkkanaletut.jpg
Kasvisohukkaat
-
Avainsanat:
- Kasvikset
- Kasvis
- Villiyrtit
- Välipalat
Valmistusohje
2 munaa
5 dl maitoa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1 rkl öljyä
n. 200 g hienoa juuresraastetta (porkkanaa, selleriä, perunaa) tai kiehautettua, hienonnettua pinaattia tai nokkosta
paistamiseen rasvaa
1. Valmista ohukaistaikina.
2. Lisää juuresraaste tai hienonnetut vihannekset.
3. Paista pannulla rasvassa molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
0.46 kg CO2 ekv
- Energia 344 kcal/annos
- Rasva 15.9 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 2.7 g
- Proteiini 11.9 g
- Hiilihydraatti erotuksena 41.3 g
- Sokerit 8.9 g
- Kuitu, kokonais- 2.6 g
- Natrium 387.9 mg
- Kalsium 186.9 mg
- Rauta 1.5 mg
- C-vitamiini 4.6 mg
Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus
Pääraaka-aineet
-
2 rklRypsiöljy
-
200 gPorkkana
-
1 rklRypsiöljy
-
1/2 tlSuola, pöytäsuola
-
2 1/2 dlJauho, vehnäjauho, puolikarkea
-
5 dlMaito, keskiarvo, d-vitamiinia 1 ug
-
2 pieni annos (60.0 g)Kananmuna, kuoreton