Kasvisohukkaat
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/kasvisruoka_porkkanaletut.jpg
-
Avainsanat:
- Kasvisruoat
Valmistusohje
2 munaa
5 dl maitoa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1 rkl öljyä
n. 200 g hienoa juuresraastetta (porkkanaa, selleriä, perunaa) tai kiehautettua, hienonnettua pinaattia tai nokkosta
paistamiseen rasvaa
1. Valmista ohukaistaikina.
2. Lisää juuresraaste tai hienonnetut vihannekset.
3. Paista pannulla rasvassa molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
- Rasva 15.9 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 2.7 g
- Proteiini 11.9 g
- Hiilihydraatti erotuksena 41.3 g
- Sokerit 8.9 g
- Kuitu, kokonais- 2.6 g
- Natrium 387.9 mg
- Kalsium 186.9 mg
- Rauta 1.5 mg
- C-vitamiini 4.6 mg
Ainesosat
-
2 rklRypsiöljy
-
200 gPorkkana
-
1 rklRypsiöljy
-
1/2 tlSuola, pöytäsuola
-
2 1/2 dlJauho, vehnäjauho, puolikarkea
-
5 dlMaito, keskiarvo, d-vitamiinia 1 ug
-
2 pieni annos (60.0 g)Kananmuna, kuoreton
Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus