Kasvisohukkaat
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/kasvisruoka_porkkanaletut.jpg
-
Avainsanat:
- Kasvisruoat
Valmistusohje
2 munaa
5 dl maitoa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1 rkl öljyä
n. 200 g hienoa juuresraastetta (porkkanaa, selleriä, perunaa) tai kiehautettua, hienonnettua pinaattia tai nokkosta
paistamiseen rasvaa
1. Valmista ohukaistaikina.
2. Lisää juuresraaste tai hienonnetut vihannekset.
3. Paista pannulla rasvassa molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
Reseptin ravintosisältö
Energia
344
kcal/annos
- C-vitamiini 4.6 mg
- Rauta 1.5 mg
- Kalsium 186.9 mg
- Natrium 387.9 mg
- Kuitu, kokonais- 2.6 g
- Sokerit 8.9 g
- Hiilihydraatti erotuksena 41.3 g
- Proteiini 11.9 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 2.7 g
- Rasva 15.9 g
Ainesosat
-
2 pieni annos (60.0 g)Kananmuna, kuoreton
-
5 dlMaito, keskiarvo, d-vitamiinia 1 ug
-
2 1/2 dlJauho, vehnäjauho, puolikarkea
-
1/2 tlSuola, pöytäsuola
-
1 rklRypsiöljy
-
200 gPorkkana
-
2 rklRypsiöljy