Valmistusohje

2 porkkanaa
1 palsternakka
2-3 kevätsipulia tai pala purjoa
tilkka vettä
1 rkl öljyä
ripaus suolaa
1/2 prk (100 g) kevytranskankermaa
piparjuuritahnaa
ripaus pippuria
hienonnettua kirveliä

  1. Kuori porkkanat ja palsternakka.
  2. Raasta juurekset karkeaksi raasteeksi. Hienonna sipuli.
  3. Hauduta kasvikset pehmeiksi kattilassa, jonka pohjalla on tilkka vettä ja öljyä. Mausta ripauksella suolaa.
  4. Sekoita kypsään, jäähtyneeseen seokseen ranskankerma, piparjuuritahna ja mausta pippurilla ja kirvelillä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 7.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 3.1 g
  • Proteiini 1.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 11.2 g
  • Sokerit 5.1 g
  • Kuitu, kokonais- 2.8 g
  • Natrium 328.6 mg
  • Kalsium 61.4 mg
  • Rauta 0.6 mg
  • C-vitamiini 13.9 mg

Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus