Valmistusohje

Kasvistäyte:
(iso annos)
3 porkkanaa
1–2 palsternakkaa
nippu kevätsipulia tai pala purjoa
tilkka vettä
1 rkl öljyä
ripaus suolaa
1 prk kevytranskankermaa (200 g)
piparjuuritahnaa
ripaus pippuria
hienonnettua kirveliä tai persiljaa
Lisäksi:
ohuita rieskoja
salaatinlehtiä
tomaattia, kurkkua tms.

  1. Valmista täyte. Kuori porkkanat ja palsternakat. Raasta juurekset karkeaksi raasteeksi. Hienonna sipuli tai purjo. Hauduta kasvikset pehmeiksi kattilassa, jonka pohjalla on tilkka vettä ja öljyä. Mausta ripauksella suolaa. Anna jäähtyä.
  2. Sekoita täytteen joukkoon ranskankerma ja piparjuuritahna, mausta pippurilla ja kirvelillä.
  3. Levitä täytettä rieskoille. Lisää salaatinlehtiä ja kasvispaloja. Kääri rieskat rullalle ja leikkaa tarvittaessa kahtia.

Katso video

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu