Katan rucolaleivät
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/04/Porkkana-rakuuna-ja-punajuuri-timjamileivat_Lores-ID-21505.jpg
Katan rucolaleivät
-
Avainsanat:
- Alkuruoat ja välipalat
- Arjen helpot
- Kasvisruoat
- Kesä
- Munaton
Valmistusohje
4–6 viipaletta leipää
½ ruukkua rucolaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
pinnalle esim. kirsikkatomaatteja
- Hienonna rucola monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.
- Sekoita silppu tuorejuuston joukkoon.
- Levitä tahna leipäviipaleille.
- Koristele yrteillä ja/tai kirsikkatomaateilla
Testattu Marttakeittiössä
0.39 kg CO2 ekv
- Energia 119 kcal/annos
- Rasva 4.2 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 2 g
- Proteiini 4.6 g
- Hiilihydraatti erotuksena 17.8 g
- Sokerit 2.2 g
- Kuitu, kokonais- 2.6 g
- Natrium 161.6 mg
- Kalsium 52.9 mg
- Rauta 1.1 mg
- C-vitamiini 2.1 mg
Ainesosat
-
100 gTuorejuusto, rasvaa 13 %
-
50 gRucola
-
4 keskikokoinen annos (30.0 g)Sekaleipä, uotilan aito pälkäneen kostia limppu, fazer