Valmistusohje

1 pussi Elovena Muru -kaurajauhista (225 g)
2 tl rypsiöljyä
3 rkl vihreää pestokastiketta
1 pussi pinaattia (pakaste) (150 g)
1 tlk (250 ml) kaurakermaa (esim. Kaslink)
2 tl kuivattua oreganoa
1 tl suolaa
1 kg peruna-sipulisekoitusta (pakaste)

  1. Paista kauramuru öljyssä pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita joukkoon pesto.
  2. Sulata pinaatti mikrossa ja sekoita se kaurakerman joukkoon. Mausta seos oreganolla ja suolalla.
  3. Levitä puolet peruna-sipulisekoituksesta leivinpaperin päälle uunipannulle tai isoon uunivuokaan. Lisää kaurajauhis perunoiden päälle levitä loput peruna-sipulisekoituksesta vuokaan. Tasoita pinta. Kaada kaurakermaseos vuokaan.
  4. Paista kiusausta uunin keskitasolla 200 asteessa 35–45 minuuttia paistoastian koosta riippuen.

Kun lämmität uunin, tee kerralla useampi uuniruoka tai leivonnainen.

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu