Kaurajauhiskiusaus

Valmistusohje

1 pkt kaurajauhista (225 g)
2 tl rypsiöljyä
3 rkl vihreää pestokastiketta
1 pussi pinaattia (pakaste) (150 g)
1 tlk (250 ml) kaurakermaa
2 tl kuivattua oreganoa
1 tl suolaa
1 kg peruna-sipulisekoitusta (pakaste)

  1. Paista kauramuru öljyssä pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita joukkoon pesto.
  2. Sulata pinaatti mikrossa ja sekoita se kaurakerman joukkoon. Mausta seos oreganolla ja suolalla.
  3. Levitä puolet peruna-sipulisekoituksesta leivinpaperin päälle uunipannulle tai isoon uunivuokaan. Lisää kaurajauhis perunoiden päälle levitä loput peruna-sipulisekoituksesta vuokaan. Tasoita pinta. Kaada kaurakermaseos vuokaan.
  4. Paista kiusausta uunin keskitasolla 200 asteessa 35–45 minuuttia paistoastian koosta riippuen.

Kun lämmität uunin, tee kerralla useampi uuniruoka tai leivonnainen.