Kauralatte

1 annosta

Valmistusohje

2 dl kaurajuomaa
½ dl vahvaa kahvia
(sokeria)

  1. Kuumenna maito kattilassa samalla kevyesti kierrevatkaimella vatkaten.
  2. Kaada kahvi ja maito korkeaan lasiin. Makeuta halutessasi. Nauti heti.

Ruokaohje on toteutettu Marttaliiton ja Fazerin yhteistyönä.

Testattu Marttakeittiössä.

Hiilijalanjälki / annos

iilijalanjälki / annos
0.43 kg CO2 ekv

Ravintosisältö / annos

  • Energia 92 kcal
  • Rasva 3.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.4 g
  • Proteiini 2.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 19.1 g
  • Sokerit 6.3 g
  • Kuitu, kokonais- 1.2 g
  • Natrium 100.1 mg
  • Kalsium 241.3 mg
  • Rauta 1.3 mg