Kauralesepuuro 10:lle

10 annosta

Valmistusohje

10 hengen annos

2 l nestettä (esimerkiksi 1 l vettä ja 1 l maitoa)
5 dl kauraleseitä
n. 1 tl suolaa

1. Mittaa neste kattilaan ja kiehauta se.
2. Lisää kauraleseet haarukkavatkaimella sekoittaen.
3. Hauduta puuroa noin 15 minuuttia. Sekoita välillä.
4. Mausta puuro ja anna vetäytyä hetki.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki
0.2 kg CO2 ekv
  • Energia 153 kcal/annos
  • C-vitamiini 1.1 mg
  • Rauta 2.4 mg
  • Kalsium 136.1 mg
  • Natrium 276.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 5.5 g
  • Sokerit 5.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 21.5 g
  • Proteiini 8.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.3 g
  • Rasva 4 g