Kauralesepuuro 10:lle
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/IMG_9777.jpg
Kauralesepuuro 10:lle
-
Avainsanat:
- Munaton
- Ohjeet 10 hengelle
- Puurot ja myslit
Valmistusohje
10 hengen annos
2 l nestettä (esimerkiksi 1 l vettä ja 1 l maitoa)
5 dl kauraleseitä
n. 1 tl suolaa
1. Mittaa neste kattilaan ja kiehauta se.
2. Lisää kauraleseet haarukkavatkaimella sekoittaen.
3. Hauduta puuroa noin 15 minuuttia. Sekoita välillä.
4. Mausta puuro.
0.2 kg CO2 ekv
- Energia 153 kcal/annos
- C-vitamiini 1.1 mg
- Rauta 2.4 mg
- Kalsium 136.1 mg
- Natrium 276.9 mg
- Kuitu, kokonais- 5.5 g
- Sokerit 5.2 g
- Hiilihydraatti erotuksena 21.5 g
- Proteiini 8.3 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 1.3 g
- Rasva 4 g
Ainesosat
-
10 dlVesi, vesijohtovesi
-
10 dlMaito, keskiarvo, d-vitamiinia 1 ug
-
5 dlLese, kauralese
-
1 tlSuola, pöytäsuola