Valmistusohje

10 hengen annos

2 l nestettä (esimerkiksi 1 l vettä ja 1 l maitoa)
5 dl kauraleseitä
n. 1 tl suolaa

1. Mittaa neste kattilaan ja kiehauta se.
2. Lisää kauraleseet haarukkavatkaimella sekoittaen.
3. Hauduta puuroa noin 15 minuuttia. Sekoita välillä.
4. Mausta puuro.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 153 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • C-vitamiini 1.1 mg
  • Rauta 2.4 mg
  • Kalsium 136.1 mg
  • Natrium 276.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 5.5 g
  • Sokerit 5.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 21.5 g
  • Proteiini 8.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.3 g
  • Rasva 4 g
Jaa sivu