Valmistusohje

2 1/2 dl kaurahiutaleita
2 1/2 dl hiivaleipäjauhoja
1 tl suolaa
3 tl leivinjauhetta
30 g sulatettua margariinia tai 2 rkl öljyä
2 dl maitoa

1. Sekoita kuivat aineet, lisää rasva ja lopuksi maito.
2. Jaa taikina kolmeen osaan ja taputtele kustakin matala leipä.
3. Jaa ne taikinapyörällä tai veitsellä neljään osaan.
4. Paista 200°C:ssa vaaleanruskeiksi.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 0.2 mg
  • Rauta 1 mg
  • Kalsium 168 mg
  • Natrium 363.8 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.1 g
  • Sokerit 1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 14.6 g
  • Proteiini 3.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1 g
  • Rasva 3.2 g

Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus