Valmistusohje

1 kananmuna
½ l vettä

1. Pane kananmuna kattilaan kylmään veteen. Keitä munaa kiehuvassa vedessä viisi minuuttia.
2. Jäähdytä muna juoksevan veden alla. Kuori muna vedessä.

Keittoajat:
löysä kananmuna 4 min.
kova kananmuna 10 min.

Ainesosat

  • 1 pieni annos (60.0 g)
    Kananmuna, keitetty

Reseptin ravintosisältö

Energia 85 kcal/annos
  • Rauta 1.5 mg
  • Kalsium 34.2 mg
  • Natrium 66.3 mg
  • Sokerit 0.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 0.2 g
  • Proteiini 7.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.3 g
  • Rasva 6.2 g
Jaa sivu