Kellarikiusaus

G
6 annosta

Valmistusohje

½ kg porkkanoita
½ kg lanttua
200 g juuriselleriä
2 sipulia
1 1/2 tl suolaa
yrttimaustetta, esim. timjamia
1-3 rkl makeaa chilikastiketta
pari dl vettä

1. Kuori ja kuutioi juurekset. Lohko sipulit.
2. Pane ne kannelliseen uunivuokaan, mausta suolalla ja haluamallasi yrtillä ja chilikastikkeella.
3. Kaada tilkka vettä päälle. Nosta kansi vuoan päälle.
4. Anna padan hautua uunissa 150-175°C:ssa  2-2 ½ tuntia.

Hiilijalanjälki
0.6 kg CO2 ekv
  • Energia 77 kcal/annos
  • C-vitamiini 47.3 mg
  • Rauta 1.1 mg
  • Kalsium 77 mg
  • Natrium 675.6 mg
  • Kuitu, kokonais- 4.8 g
  • Sokerit 11.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 21.5 g
  • Proteiini 2.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Rasva 0.5 g

Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus