Valmistusohje

8 annosta

½ sipulia
½ kurkkua
½ omenaa
½ dl tilliä
2 dl ranskankermaa tai kermaviiliä
1 dl majoneesia
2 tl sokeria
2 rkl sitruunanmehua

1. Leikkaa sipuli, kurkku ja omena pieniksi kuutioiksi tai raasta ne.
2. Hienonna tilli.
3. Sekoita ranskankerman tai kermaviilin joukkoon majoneesi, sokeri ja sitruunamehu.
4. Lisää myös kasvis- ja hedelmäkuutiot ja sekoita.
5. Anna kastikkeen maustua jääkaapissa muutama tunti.

Tarjoa kastiketta grillatun, paistetun tai savustetun kalan kanssa.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 4.9 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 35.2 mg
  • Natrium 53.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.6 g
  • Sokerit 3.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 5.2 g
  • Proteiini 0.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 3.5 g
  • Rasva 13.8 g

Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus