Kesäinen kastike kalalle

G
6 annosta

Valmistusohje

6 annosta

½ sipuli
pala kurkkua
1 omena
½ dl tilliä
2 dl kermaviiliä
1 dl majoneesia
1 tl sokeria
2 rkl sitruunanmehua

1. Leikkaa sipuli, kurkku ja omena pieniksi kuutioiksi tai raasta ne.
2. Hienonna tilli.
3. Sekoita kermaviilin joukkoon majoneesi, sokeri ja sitruunamehu.
4. Lisää joukkoon kaikki loput aineet ja sekoita.
5. Anna kastikkeen maustua jääkaapissa hetki.

Tarjoa kastiketta grillatun, paistetun tai savustetun kalan kanssa.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki
0.3 kg CO2 ekv
  • Energia 157 kcal/annos
  • Rasva 13.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.5 g
  • Proteiini 1.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 8.5 g
  • Sokerit 5.7 g
  • Kuitu, kokonais- 0.9 g
  • Natrium 65 mg
  • Kalsium 49.8 mg
  • Rauta 0.2 mg
  • C-vitamiini 6.2 mg

Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus