Valmistusohje

15-20 kpl kirsikkatomaattia (tai muita pieniä tomaatteja)
basilikanlehtiä
50 g sinihomejuustoa muruna
1 dl rouhittuja hasselpähkinöitä
1 prk (200 g) kermaviiliä
½ tl yrttisuolaa
mustapippuria myllystä

  1. Leikkaa tomaatit 2-4 osaan ja revi basilikanlehdet muutamaan osaan.
  2. Sekoita varovasti kermaviilin joukkoon homejuustomurut, rouhittu hasselpähkinä, yrttisuola, mustapippuri, tomaattikuutiot ja basilikasilppu.

    Tarjoa keitetyn täysjyväpastan kanssa.

Ainesosat

  • 255 g
    Tomaatti
  • 2 rkl
    Basilika, tuore
  • 50 g
    Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 27-30 %, aura/danazole, keskiarvo
  • 1 dl
    Pähkinä, hasselpähkinä
  • 200 g
    Kermaviili, rasvaa 6 %, vl
  • 1/2 tl
    Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 %
  • 1/4 tl
    Mustapippuri

Reseptin ravintosisältö

Energia 205 kcal/annos
  • C-vitamiini 9.7 mg
  • Rauta 0.9 mg
  • Kalsium 150.1 mg
  • Natrium 321.6 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.2 g
  • Sokerit 4.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 8.8 g
  • Proteiini 6.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 4.8 g
  • Rasva 16.7 g
Jaa sivu