Kesäkurpitsa-persikkasose vauvalle
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/05/kurpitsa-persikka.jpg
-
Avainsanat:
- Gluteeniton
- Maidoton
- Munaton
- Ruokaa vauvalle
Valmistusohje
yli 4 kk
pala kesäkurpitsaa
½ persikkaa
1. Pese kesäkurpitsa ja persikka.
2. Leikkaa kesäkurpitsa pituussuunnassa halki. Raaputa lusikalla sisusta lautaselle.
3. Halkaise persikka ja poista siemen. Raaputa lusikalla hedelmästä sosetta lautaselle.
4. Sekoita soseet keskenään tai tarjoa erikseen.
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
Energia
30
kcal/annos
1 kg CO2 ekv
- Rasva 0.2 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
- Proteiini 0.8 g
- Hiilihydraatti erotuksena 7.6 g
- Sokerit 5.3 g
- Kuitu, kokonais- 1.4 g
- Natrium 0.7 mg
- Kalsium 5.5 mg
- Rauta 0.3 mg
- C-vitamiini 4.5 mg
Ainesosat
-
1/2 kplPersikka/nektariini, kuorittu, kivetön