Valmistusohje

yli 4 kk

pala kesäkurpitsaa
½ persikkaa

1. Pese kesäkurpitsa ja persikka.
2. Leikkaa kesäkurpitsa pituussuunnassa halki. Raaputa lusikalla sisusta lautaselle.
3. Halkaise persikka ja poista siemen. Raaputa lusikalla hedelmästä sosetta lautaselle.
4. Sekoita soseet keskenään tai tarjoa erikseen.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 30 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 0.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Proteiini 0.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 7.6 g
  • Sokerit 5.3 g
  • Kuitu, kokonais- 1.4 g
  • Natrium 0.7 mg
  • Kalsium 5.5 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • C-vitamiini 4.5 mg
Jaa sivu