Valmistusohje

yli 4 kk

pala kesäkurpitsaa
½ persikkaa

1. Pese kesäkurpitsa ja persikka.
2. Leikkaa kesäkurpitsa pituussuunnassa halki. Raaputa lusikalla sisusta lautaselle.
3. Halkaise persikka ja poista siemen. Raaputa lusikalla hedelmästä sosetta lautaselle.
4. Sekoita soseet keskenään tai tarjoa erikseen.

Reseptin ravintosisältö

Energia 30 kcal/annos
  • Rasva 0.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Proteiini 0.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 7.6 g
  • Sokerit 5.3 g
  • Kuitu, kokonais- 1.4 g
  • Natrium 0.7 mg
  • Kalsium 5.5 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • C-vitamiini 4.5 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu