Valmistusohje

yli 4 kk

pala kesäkurpitsaa
½ persikkaa

1. Pese kesäkurpitsa ja persikka.
2. Leikkaa kesäkurpitsa pituussuunnassa halki. Raaputa lusikalla sisusta lautaselle.
3. Halkaise persikka ja poista siemen. Raaputa lusikalla hedelmästä sosetta lautaselle.
4. Sekoita soseet keskenään tai tarjoa erikseen.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 0.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Proteiini 0.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 7.6 g
  • Sokerit 5.3 g
  • Kuitu, kokonais- 1.4 g
  • Natrium 0.7 mg
  • Kalsium 5.5 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • C-vitamiini 4.5 mg