Kesäkurpitsaa pastalle

G
4 annosta

Valmistusohje

1 kesäkurpitsa/2 pientä kesäkurpitsaa
2 rkl öljyä
2-4 valkosipulinkynttä maun mukaan
n. 1 tl suolaa
mustapippuria
1 rkl sitruunanmehua
(1 dl kermaa)

Tarjoiluun:
Tuoreita yrttejä
parmesaania raastettuna

Lisäksi: valitsemaasi pastaa

1. Leikkaa kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.
2. Kuumenna öljy pannulla ja lisää kesäkurpitsakuutiot.
3. Lisää murskattuja valkosipulinkynsiä.
4. Anna hautua pannulla välillä sekoitellen. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunanmehulla.
5. Kaada joukkoon kermaa, jos haluat siitä enemmän kastikkeenomaisen.

Sekoita kesäkurpitsaseos keitetyn pastan joukkoon.

Hiilijalanjälki
0.43 kg CO2 ekv
  • Energia 132 kcal/annos
  • Rasva 10.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.6 g
  • Proteiini 5.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 5 g
  • Sokerit 2.5 g
  • Kuitu, kokonais- 1.8 g
  • Natrium 799 mg
  • Kalsium 174.4 mg
  • Rauta 1 mg
  • C-vitamiini 20.8 mg

Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus