Valmistusohje

1 ruukku rucolaa
1 ruukku herneenversoja
200 g pakasteherneitä
1 appelsiini
1 sweetie tai greippi)
1 keltainen paprika
cashewpähkinöitä

Kastike
0,5 dl oliiviöljyä
2 rkl vaalea balsamiviinietikkaa
1rkl juoksevaa hunajaa
suolaa
mustapippuria

Kiehauta ja jäähdytä herneet nopeasti.

Kuori sweetie ja appelsiini hedelmälihaa myötäillen. Leikkaa yksi hedelmälohko kerrallaan irti kalvoja pitkin. Pilko paprika.

Levitä tarjoiluvadille rucola ja herneenversot, paloitellut hedelmälohkot mehuineen, paprikat ja herneet.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään hyvin. Kaada kastike salaatin päälle, jätä osa tarjolle pieneen kannuun.

Paahda cashewpähkinät ja laita salaatin päälle.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 148 kcal/annos
  • C-vitamiini 97.5 mg
  • Rauta 1.8 mg
  • Kalsium 121.7 mg
  • Natrium 40.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 3.6 g
  • Sokerit 11.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 19.1 g
  • Proteiini 3.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.2 g
  • Rasva 8.2 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*