Ainesosat

  • 400 g
    Kurkku
  • 100 g
    Retiisi
  • 2 dl
    Pinaatti

Reseptin ravintosisältö

Energia 18 kcal/annos
  • C-vitamiini 28.8 mg
  • Rauta 0.7 mg
  • Kalsium 57.8 mg
  • Natrium 16.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.8 g
  • Sokerit 1.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 4.6 g
  • Proteiini 1.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.2 g

Valmistusohje

1 tuore kurkku
2 nippua retiisejä
kaksi kourallista käenkaalia kukkineen

1. Leikkaa pesty kurkku suikaleiksi ja pestyt retiisit viipaleiksi.
2. Levitä kurkkusuikaleet matalan vadin toiselle puoliskolle ja retiisiviipaleet toiselle.
3. Huuhtele käenkaalit ja irrota kukat ja lehdet.
4. Ripottele käenkaalin lehdet retiisien päälle ja kukat kurkkuviipaleiden päälle.

Tarjoa salaatin kanssa yrteillä maustettua öljykastiketta.

Jaa sivu