Valmistusohje

1 tuore kurkku
2 nippua retiisejä
kaksi kourallista käenkaalia kukkineen

1. Leikkaa pesty kurkku suikaleiksi ja pestyt retiisit viipaleiksi.
2. Levitä kurkkusuikaleet matalan vadin toiselle puoliskolle ja retiisiviipaleet toiselle.
3. Huuhtele käenkaalit ja irrota kukat ja lehdet.
4. Ripottele käenkaalin lehdet retiisien päälle ja kukat kurkkuviipaleiden päälle.

Tarjoa salaatin kanssa yrteillä maustettua öljykastiketta.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 18 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 0.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 1.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 4.6 g
  • Sokerit 1.9 g
  • Kuitu, kokonais- 1.8 g
  • Natrium 16.2 mg
  • Kalsium 57.8 mg
  • Rauta 0.7 mg
  • C-vitamiini 28.8 mg
Jaa sivu