Kirpeät ruusunmarjat

G
50 annosta

Valmistusohje

2 l ruusunkiulukoita

mausteliemi:
1 1/2 dl väkiviinaetikkaa
6 dl vettä
5 dl sokeria
6 – 8 neilikkaa
2 kanelitankoa

1. Puhdista ja halkaise kiulukat.
2. Poista siemenet ja huuhtele.
3. Keitä mausteliemi, lisää kiulukat ja anna niiden kiehua noin 20 minuuttia eli kunnes ne muuttuvat läpikuultaviksi.
4. Kaada hilloke puhtaisiin lasitölkkeihin ja katso, että liemi peittää kiulukat.
5. Sulje ja säilytä viileässä.

Ruusunmarjahilloke on hyvää ja koristeellista tarjottavaa sekä lihan että kalan kanssa.
Samalla ohjeella voit säilöä myös marjaomenia.

Hiilijalanjälki
0.09 kg CO2 ekv
  • Energia 58 kcal/annos
  • Rasva 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 13.3 g
  • Sokerit 10.8 g
  • Kuitu, kokonais- 2.4 g
  • Natrium 5.5 mg
  • Kalsium 57.4 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • C-vitamiini 270.7 mg