Valmistusohje

yhteensä n. 3½ dl kokonaisia kaura-ohra-tattarisuurimoita.
1 l maitoa tai kotijuuston heraa
½ tl suolaa
(muutama voinokare)

1. Mittaa uunivuokaan maito ja suurimot sekä suola.
2. Pinnalle voit halutessasi lisätä muutaman voinokareen ja käyttää silloin vähärasvaista maitoa tai juuston heraa.
3. Hauduta miedossa uuninlämmössä 80-100°C:ssa yön yli tai uunin jälkilämmössä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 254 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 4.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.4 g
  • Proteiini 11.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 45.3 g
  • Sokerit 9.9 g
  • Kuitu, kokonais- 3.8 g
  • Natrium 318.5 mg
  • Kalsium 251.7 mg
  • Rauta 1.7 mg
  • C-vitamiini 2.2 mg