Valmistusohje

4 – 6 annosta

2 dl viiliä
1 l maitoa

1. Sekoita viili maidon joukkoon isossa kulhossa. Jaa seos annoskulhoihin.
2. Peitä kulhot ja jätä huoneenlämpöön tekeytymään vähintään 12 tunniksi mutta mielellään 18 – 24 tunniksi.
3. Siirrä valmiit viilit jääkaappiin ja nauti haluamiesi lisukkeiden kera.

(Huom. Jos noudatat FODMAP-ruokavaliota, käytä valmistuksessa laktoosittomia maitotuotteita.)

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 117 kcal/annos
  • C-vitamiini 2.6 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 287.7 mg
  • Natrium 104.7 mg
  • Sokerit 10.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 13.9 g
  • Proteiini 7.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.8 g
  • Rasva 4.3 g
Jaa sivu