Valmistusohje

1 kg porkkanoita

2 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl rypsiöljyä
0,5 tl suolaa
1 tl kuminan siemeniä
1 tl mustapippuria

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Pese porkkanat, voit hyvin jättää ne kuorimatta. Halkaise porkkanat puoliksi tai pienemmiksi paloiksi.

Lisää porkkanoiden joukkoon valkoviinietikka, rypsiöljy sekä mausteet.

Paista porkkanoita 200 asteessa noin 30-40 minuuttia kunnes ne ovat saaneet kauniin paistopinnan.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 92 kcal/annos
  • C-vitamiini 16.3 mg
  • Rauta 1.7 mg
  • Kalsium 82.9 mg
  • Natrium 341.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 6.2 g
  • Sokerit 14.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 25.3 g
  • Proteiini 1.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Rasva 0.6 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*