Valmistusohje

1 kg porkkanoita
1-2 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl rypsiöljyä
0,5 tl suolaa
1 tl kuminan siemeniä
0,5 tl mustapippuria

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
2. Kuori porkkanat. Halkaise porkkanat puoliksi tai pienemmiksi paloiksi.
3. Laita porkkanat kulhoon ja sekoita joukkoon valkoviinietikka, rypsiöljy sekä mausteet.
4. Paista porkkanoita 200 asteessa noin 30-40 minuuttia kunnes ne ovat saaneet kauniin paistopinnan.

Testattu Marttakeittiössä

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 0.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Proteiini 1.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 25.1 g
  • Sokerit 14.6 g
  • Kuitu, kokonais- 6.1 g
  • Natrium 341 mg
  • Kalsium 81.3 mg
  • Rauta 1.7 mg
  • C-vitamiini 16.3 mg