Valmistusohje

1 l omenatuoremehua
1 dl fariinisokeria
1 pala kanelitankoa
5–6 neilikkaa
(sitruunamehua)

  1. Lisää sokeri ja mausteet kylmän omenamehun joukkoon.
  2. Kuumenna mehu hitaasti ja hauduta 15 minuuttia.
  3. Siivilöi mehu ja tarjoa kuumana.

    Halutessasi voit maustaa mehun sitruunalla.

Reseptin ravintosisältö

Energia 200 kcal/annos
  • C-vitamiini 74.1 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • Kalsium 30.5 mg
  • Natrium 9.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Sokerit 47.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 50.4 g
  • Proteiini 0.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0 g
Jaa sivu