Valmistusohje

1,5 dl kvinoaa
0,5 kurkkua
2 hapanta omenaa
5 rkl murskattuja saksan- tai hasselpähkinöitä
tuoretta basilikaa

Kastike:
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
0,75 tl suolaa
mustapippuria
1 rkl valkoista balsamicoa

Keitä kvinoa ohjeen mukaan ja anna jäähtyä.

Paloittele kurkku ja omenat. Hienonna basilika.

Sekoita kaikki ainekset kvinoan kanssa.

Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää salaatin joukkoon.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 148 kcal/annos
  • C-vitamiini 8.8 mg
  • Rauta 0.9 mg
  • Kalsium 28.1 mg
  • Natrium 441.8 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.6 g
  • Sokerit 5.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 23 g
  • Proteiini 2.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1 g
  • Rasva 9 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*