Valmistusohje

4 isoa paahtoleipäviipaletta
margariinia
1 tomaatti
2 viipaletta kinkkua
sinappia
70 g juustoraastetta

1. Voitele leivät margariinilla tai voilla.
2. Levitä kinkkuviipaleet kahdelle leivälle ja voitele sinapilla.
3. Viipaloi tomaatti ja laita viipaleet leiville.
4. Ripottele puolet juustoraasteesta tomaattien päälle.
5. Laita toinen leipäviipale päälle ja leikkaa leivät kolmioiksi.
6. Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.
7. Kuumenna mikrossa täydellä teholla 2 minuuttia tai paista uunissa 225°C:ssa noin 5 minuuttia.

Ainesosat

  • 4 iso annos (40.0 g)
    Paahtoleipä, isopaahto graham, grahampaahtoleipä, vaasan
  • 4 tl
    Margariini 60%, teollinen tuotekeskiarvo
  • 80 g
    Tomaatti
  • 20 g
    Kokolihaleikkele, keittokinkku, rasvaa 4,5 %
  • 2 rkl
    Sinappi
  • 70 g
    Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima

Reseptin ravintosisältö

Energia 214 kcal/annos
  • C-vitamiini 2.8 mg
  • Rauta 0.8 mg
  • Kalsium 178.7 mg
  • Natrium 361.5 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.4 g
  • Sokerit 2.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 23.8 g
  • Proteiini 9.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 4.2 g
  • Rasva 9.9 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu