Lämmin kinkkuleipä
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/lammin-kinkkuleipa_pysty.jpg
-
Avainsanat:
- Alkuruoat ja välipalat
- Munaton
Valmistusohje
4 isoa paahtoleipäviipaletta
margariinia
1 tomaatti
2 viipaletta kinkkua
sinappia
70 g juustoraastetta
1. Voitele leivät margariinilla tai voilla.
2. Levitä kinkkuviipaleet kahdelle leivälle ja voitele sinapilla.
3. Viipaloi tomaatti ja laita viipaleet leiville.
4. Ripottele puolet juustoraasteesta tomaattien päälle.
5. Laita toinen leipäviipale päälle ja leikkaa leivät kolmioiksi.
6. Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.
7. Kuumenna mikrossa täydellä teholla 2 minuuttia tai paista uunissa 225°C:ssa noin 5 minuuttia.
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
- Rasva 9.9 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 4.2 g
- Proteiini 9.4 g
- Hiilihydraatti erotuksena 23.8 g
- Sokerit 2.6 g
- Kuitu, kokonais- 1.4 g
- Natrium 361.5 mg
- Kalsium 178.7 mg
- Rauta 0.8 mg
- C-vitamiini 2.8 mg
Ainesosat
-
70 gJuusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima
-
2 rklSinappi
-
20 gKokolihaleikkele, keittokinkku, rasvaa 4,5 %
-
80 gTomaatti
-
4 tlMargariini 60%, teollinen tuotekeskiarvo
-
4 iso annos (40.0 g)Paahtoleipä, isopaahto graham, grahampaahtoleipä, vaasan
Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus