Valmistusohje

4 viipaletta isoa paahtoleipää (graham tai monivilja)
2 rkl levitettä
2 rkl sinappia
2 tomaattia
4–8 viipaletta palvikinkkua
2 munanvalkuaista
150 g kermajuustoa raastettuna

Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen.

Voitele leivät levitteellä ja sinapilla. Nosta leivät leivinpaperille pellille. Viipaloi tomaatit. Laita leiville palvikinkkua ja tomaattiviipaleita.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi. Lisää joukkoon raastettu juusto (3–4 dl). Päällystä leivät seoksella.

Paista leipiä uunin keski-/yläosassa 250 asteessa 7-8 minuuttia tai kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 291 kcal/annos
  • C-vitamiini 5.3 mg
  • Rauta 0.7 mg
  • Kalsium 309.6 mg
  • Natrium 752.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 5.3 g
  • Sokerit 4.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 20.7 g
  • Proteiini 19.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 9.6 g
  • Rasva 17.3 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*