Valmistusohje

1 kg lanttuja
1 kg perunoita
1 tl suolaa
3 rkl siirappia
2 rkl ruokaöljyä

1. Keitä kuoritut lantut ja perunat paloiteltuna kypsiksi vähässä vedessä.
2. Soseuta.
3. Lisää keitinlientä nesteeksi.
4. Mausta ja lisää öljy.
5. Kaada seos voideltuun vuokaan ja paista 170°C:ssa noin tunnin ajan.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 293 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • C-vitamiini 99.4 mg
  • Rauta 2.2 mg
  • Kalsium 90.4 mg
  • Natrium 481.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 6.4 g
  • Sokerit 17.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 61.1 g
  • Proteiini 5.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.4 g
  • Rasva 6.4 g
Jaa sivu