Valmistusohje

2 dl vettä
1 dl viinietikkaa
1 dl väkiviinaetikkaa
1 ¼ tl suolaa
500 g sokeria
10 neilikkaa
1 kanelitanko
muutama muskottikukka
2 l suppilovahveroita halkaistuina

  1. Pane mausteet nyyttiin, ainekset kattilaan, kuumenna, lisää sienet, keitä puoli tuntia.
  2. Ota maustenyytti pois, tölkitä puhtaisiin, kuumiin lasitölkkeihin.

Ainesosat

  • 2 dl
    Vesi, vesijohtovesi
  • 1 dl
    Viinietikka
  • 1 dl
    Väkiviinaetikka
  • 1 1/4 tl
    Ruokasuola, jodioitu
  • 500 g
    Sokeri
  • 1 tl
    Kaneli, jauhettu
  • 1/4 tl
    Mausteet, muskottipähkinä, jauhettu
  • 20 dl
    Kantarelli
  • 1 tsp
    Neilikka, jauhettu

Reseptin ravintosisältö

Energia 44 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.8 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • Kalsium 2 mg
  • Natrium 63.5 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Sokerit 10.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 11.4 g
  • Proteiini 0.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g
Jaa sivu