Leenan suppilovahverot
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/leenan-suppilovahverot_pysty.jpg
Leenan suppilovahverot
-
Avainsanat:
- Gluteeniton
- Kananmunaton
- Maidoton
- Sienet
- Syksy
- Säilöntä
Valmistusohje
2 dl vettä
1 dl viinietikkaa
1 dl väkiviinaetikkaa
1 ¼ tl suolaa
500 g sokeria
10 neilikkaa
1 kanelitanko
muutama muskottikukka
2 l suppilovahveroita halkaistuina
- Pane mausteet nyyttiin, ainekset kattilaan, kuumenna, lisää sienet, keitä puoli tuntia.
- Ota maustenyytti pois, tölkitä puhtaisiin, kuumiin lasitölkkeihin.
0.07 kg CO2 ekv
- Energia 44 kcal/annos
- Rasva 0.1 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
- Proteiini 0.3 g
- Hiilihydraatti erotuksena 11.4 g
- Sokerit 10.1 g
- Kuitu, kokonais- 0.4 g
- Natrium 63.5 mg
- Kalsium 2 mg
- Rauta 0.4 mg
- C-vitamiini 0.8 mg
Pääraaka-aineet
-
1 tspNeilikka, jauhettu
-
20 dlKantarelli
-
1/4 tlMausteet, muskottipähkinä, jauhettu
-
1 tlKaneli, jauhettu
-
500 gSokeri
-
1 1/4 tlRuokasuola, jodioitu
-
1 dlVäkiviinaetikka
-
1 dlViinietikka
-
2 dlVesi, vesijohtovesi