Leenan suppilovahverot

G
50 annosta

Valmistusohje

2 dl vettä
1 dl viinietikkaa
1 dl väkiviinaetikkaa
1 ¼ tl suolaa
500 g sokeria
10 neilikkaa
1 kanelitanko
muutama muskottikukka
2 l suppilovahveroita halkaistuina

  1. Pane mausteet nyyttiin, ainekset kattilaan, kuumenna, lisää sienet, keitä puoli tuntia.
  2. Ota maustenyytti pois, tölkitä puhtaisiin, kuumiin lasitölkkeihin.
Hiilijalanjälki
0.07 kg CO2 ekv
  • Energia 44 kcal/annos
  • Rasva 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 11.4 g
  • Sokerit 10.1 g
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Natrium 63.5 mg
  • Kalsium 2 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • C-vitamiini 0.8 mg