Valmistusohje

2 munaa
5 dl maitoa
8 – 10 viipaletta pullaa, paahto- tai ranskanleipää
makeutettua marjasosetta tai hilloa

Vuoan voiteluun: rasvaa

1. Vatkaa munat ja maito sekaisin.
2. Kasta viipaleet munamaitoon ja lado voideltuun vuokaan.
3. Peitä leipäkerros hillolla tai soseella ja lado taas seuraava leipäkerros. Jätä päällimmäiseksi leipäkerros.
4. Kaada loppu munamaito päälle.
5. Paista 200°C:ssa noin puoli tuntia.

Ainesosat

  • 2 pieni annos (60.0 g)
    Kananmuna, kuoreton
  • 5 dl
    Maito, keskiarvo, d-vitamiinia 1 ug
  • 1 rkl
    Voi
  • 8 keskikokoinen annos (55.0 g)
    Pulla, keskirasvainen, vesi
  • 2 dl
    Marjahillo, keskiarvo

Reseptin ravintosisältö

Energia 531 kcal/annos
  • C-vitamiini 2.5 mg
  • Rauta 1.9 mg
  • Kalsium 185.6 mg
  • Natrium 295.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 3 g
  • Sokerit 37.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 88.4 g
  • Proteiini 15 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 7.7 g
  • Rasva 16.4 g
Jaa sivu