Valmistusohje

yli 6 kk
3 annosta

50 g vähärasvaista naudanjauhelihaa
2 kuorittua porkkanaa
pala kukkakaalia
noin 1 dl vettä

  1. Keitä jauhelihaa kannen alla pienessä vesimäärässä miedolla lämmöllä noin viisi minuuttia.
  2. Lisää lihan joukkoon paloitellut porkkanat.
  3. Keitä hiljalleen toiset viisi minuuttia.
  4. Lisää paloiteltu kukkakaali. Keitä kypsäksi.
  5. Soseuta.
  6. Lisää soseeseen vettä tai vauvan käyttämää maitoa, niin että siitä tulee sopivan löysää.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 48 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 1.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.6 g
  • Proteiini 4.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 5.4 g
  • Sokerit 2.8 g
  • Kuitu, kokonais- 1.6 g
  • Natrium 23.1 mg
  • Kalsium 21.8 mg
  • Rauta 0.9 mg
  • C-vitamiini 23.1 mg

Katso video

Jaa sivu