Valmistusohje

yli 6 kk
3 annosta

50 g vähärasvaista naudanjauhelihaa
2 kuorittua porkkanaa
pala kukkakaalia
noin 1 dl vettä

  1. Keitä jauhelihaa kannen alla pienessä vesimäärässä miedolla lämmöllä noin viisi minuuttia.
  2. Lisää lihan joukkoon paloitellut porkkanat.
  3. Keitä hiljalleen toiset viisi minuuttia.
  4. Lisää paloiteltu kukkakaali. Keitä kypsäksi.
  5. Soseuta.
  6. Lisää soseeseen vettä tai vauvan käyttämää maitoa, niin että siitä tulee sopivan löysää.

Ainesosat

  • 50 g
    Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 9 %
  • 2 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Porkkana
  • 100 g
    Kukkakaali
  • 1 dl
    Vesi, vesijohtovesi

Reseptin ravintosisältö

Energia 48 kcal/annos
  • C-vitamiini 23.1 mg
  • Rauta 0.9 mg
  • Kalsium 21.8 mg
  • Natrium 23.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.6 g
  • Sokerit 2.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 5.4 g
  • Proteiini 4.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.6 g
  • Rasva 1.6 g

Katso video

Jaa sivu