Valmistusohje

200 g silakkafileitä
ripaus suolaa ja valkopippuria
1 limetti
1 rkl oliiviöljyä
pala tuoretta chiliä
persiljanoksa
suolaa

  1. Ota silakkafileistä selkäevä pois.
  2. Pane silakkafileet ihan pieneksi hetkeksi melko kuumalle paistinpannulle nahkapuoli alaspäin.
  3. Paista fileitä pannulla niin pieni hetki, että lihapuoli ei ehdi kypsyä.
  4. Mausta fileet suolalla ja pippurilla. Lado fileet matalareunaiselle vadille.
  5. Sekoita limetistä puristettu mehu ja öljy ja kaada fileiden päälle. Ripottele päälle hienonnettu chili ja persilja.
  6. Anna maustua pari tuntia jääkaapissa.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 92 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 6.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.9 g
  • Proteiini 7.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 1.6 g
  • Sokerit 0.3 g
  • Kuitu, kokonais- 0.1 g
  • Natrium 327.3 mg
  • Kalsium 167.9 mg
  • Rauta 0.5 mg
  • C-vitamiini 13.4 mg
Jaa sivu