Valmistusohje

600 g lohifileetä
suolaa
mustapippuria
öljyä
tilliä

  1. Leikkaa lohi n. 5 cm paloiksi.
  2. Viillä kalapalan keskeltä syvä viilto nahkaan asti, älä kuitenkaan leikkaa nahkaa rikki.
  3. Käännä pala medaljongiksi.
  4. Laita öljyä paistinpannuun ja kuumenna pannu.
  5. Paista medaljongit ensin ”saranapuolelta”, käännä ja paista toinen puoli.
  6. Mausta suolalla ja pippurilla.

    Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
    Kastikkeeksi sopii esimerkiksi maustettu kermaviili tai jogurtti.

Ainesosat

  • 600 g
    Kirjolohifilee
  • 1 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 1/2 tl
    Mustapippuri
  • 2 rkl
    Rypsiöljy
  • 3 rkl
    Tilli, tuore

Reseptin ravintosisältö

Energia 247 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.5 mg
  • Rauta 0.6 mg
  • Kalsium 158.2 mg
  • Natrium 528 mg
  • Kuitu, kokonais- 0 g
  • Sokerit 0 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 0.3 g
  • Proteiini 20.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.6 g
  • Rasva 18.6 g

Katso video

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu