Valmistusohje

600 g lohifileetä
suolaa
mustapippuria
öljyä
tilliä

  1. Leikkaa lohi n. 5 cm paloiksi.
  2. Viillä kalapalan keskeltä syvä viilto nahkaan asti, älä kuitenkaan leikkaa nahkaa rikki.
  3. Käännä pala medaljongiksi.
  4. Laita öljyä paistinpannuun ja kuumenna pannu.
  5. Paista medaljongit ensin ”saranapuolelta”, käännä ja paista toinen puoli.
  6. Mausta suolalla ja pippurilla.Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
    Kastikkeeksi sopii esimerkiksi maustettu kermaviili tai jogurtti.

(Huom. Jos noudatat FODMAP-ruokavaliota, käytä valmistuksessa laktoosittomia maitotuotteita.)

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 247 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 18.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.6 g
  • Proteiini 20.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 0.3 g
  • Sokerit 0 g
  • Kuitu, kokonais- 0 g
  • Natrium 528 mg
  • Kalsium 158.2 mg
  • Rauta 0.6 mg
  • C-vitamiini 0.5 mg

Katso video

Jaa sivu