Valmistusohje

Joulutorttujen ohella voit tällä helpolla reseptillä tehdä joulupöytään myös pienempiä naposteltavia luumurullia. Taikinasta tulee 25-30 rullaa.

500 g pakastevoitaikinaa
n. 150 g luumumarmeladia
voiteluun munaa

1. Kauli sulanut voitaikina ohueksi levyksi.
2. Levitä sille ohut kerros luumumarmeladia.
3. Kääri levy rullaksi.
4. Leikkaa rullasta terävällä veitsellä noin sentin paksuisia viipaleita.
5. Pane viipaleet uunipellille leivinpaperin päälle.
6. Voitele rullien ulkoreunat munalla.
7. Paista 225°C:ssa 12-15 minuuttia.

Ainesosat

  • 500 g
    Voitaikina keskiarvo, täytteetön
  • 150 g
    Luumumarmeladi, luumuhillo
  • 1 pieni annos (60.0 g)
    Kananmuna, kuoreton

Reseptin ravintosisältö

Energia 84 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.2 mg
  • Rauta 0.2 mg
  • Kalsium 20.4 mg
  • Natrium 60 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.3 g
  • Sokerit 2.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 7.4 g
  • Proteiini 1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 3.2 g
  • Rasva 5.7 g
Jaa sivu