Valmistusohje

10 hengelle

600 g makaroneja
1,6 l vettä
3 lihaliemikuutiota
200 g keittojuureksia (pakaste)
200 g sekavihanneksia (pakaste)
pala purjoa
600 g makkaraa
½ dl tomaattiketsuppia
1 tl mustapippuria
1 tl paprikajauhetta
1 rkl basilikaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan lihaliemessä.
2. Lisää keittojuurekset, sekavihannekset ja purjo kypsentämisen puolessa välissä.
3. Keitä kypsäksi.
4. Lisää kuutioidut makkarat ja tomaattiketsuppi.
5. Mausta ja tarjoa lämpimänä.

Ainesosat

  • 600 g
    Makaroni, pasta
  • 16 dl
    Vesi, vesijohtovesi
  • 3 kpl
    Kasvisliemikuutio
  • 200 g
    Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo
  • 200 g
    Pakastekasvissekoitus, patajuurekset, porkkana-lanttu-sipuli
  • 50 g
    Purjosipuli
  • 600 g
    Lenkkimakkara, tuotekeskiarvo
  • 1/2 dl
    Ketsuppi
  • 1 tl
    Mustapippuri
  • 1 tl
    Paprikajauhe
  • 1 rkl
    Basilika, kuivattu

Reseptin ravintosisältö

Energia 912 kcal/annos
  • Rasva 30.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 11.1 g
  • Proteiini 32.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 140.8 g
  • Sokerit 9.9 g
  • Kuitu, kokonais- 7.7 g
  • Natrium 2680.2 mg
  • Kalsium 130.1 mg
  • Rauta 7.4 mg
  • C-vitamiini 19.9 mg

Kommentit (2)

  1. Tein tänään. Ja oli lastenkin mielestä hyvää. Kiva ja nopea resepti valmistaa.

    • Kiitos positiivisesta palautteesta!

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu