Valmistusohje

10 hengelle

600 g makaroneja
1,6 l vettä
3 lihaliemikuutiota
200 g keittojuureksia (pakaste)
200 g sekavihanneksia (pakaste)
pala purjoa
600 g makkaraa
½ dl tomaattiketsuppia
1 tl mustapippuria
1 tl paprikajauhetta
1 rkl basilikaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.
2. Lisää keittojuurekset, sekavihannekset ja purjo makaronien kypsentämisen puolessa välissä.
3. Keitä kypsäksi.
4. Lisää kuutioidut, halutessasi paistetut, makkarat ja tomaattiketsuppi.
5. Mausta ja tarjoa lämpimänä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 912 kcal/annos
  • C-vitamiini 19.9 mg
  • Rauta 7.4 mg
  • Kalsium 130.1 mg
  • Natrium 2680.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 7.7 g
  • Sokerit 9.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 140.8 g
  • Proteiini 32.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 11.1 g
  • Rasva 30.7 g
Jaa sivu