Valmistusohje

2 isoa banaania
300 g pakastemangokuutioita
1 rkl hunajaa
1 tl inkivääriraastetta
Tarjoiluun:
1 tuore mango

  1. Viipaloi banaani laakeaan pakasterasiaan. Pakasta vähintään 4 tuntia.
  2. Kuori ja paloittele mango valmiiksi tarjoilua varten. Asettele palat tarjoilukulhoon, peitä kulho tuorekelmulla ja nosta kylmään odottamaan.
  3. Kuori ja raasta inkivääri valmiiksi.
  4. Soseuta jäädytetty banaani, pakastemangokuutiot, inkivääriraaste ja hunaja tehosekoittimessa sileäksi. Nauti heti tuoreiden mangopalojen kanssa.
  5. Älä pakasta pehmistä, tai siitä tulee kovaa.

Vinkki! Voit tehdä erimakuisia pehmiksiä vaihtamalla mangon esimerkiksi pakastemarjoihin.

Reseptin ravintosisältö

Energia 137 kcal/annos
  • C-vitamiini 43 mg
  • Rauta 0.9 mg
  • Kalsium 16.7 mg
  • Natrium 1.5 mg
  • Kuitu, kokonais- 3.3 g
  • Sokerit 25.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 36.7 g
  • Proteiini 1.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.2 g
  • Rasva 0.8 g
Jaa sivu