Mango-banaanipehmis
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2018/09/8fc51acf-bb8e-4357-86e0-816ee48c97bf.jpg
Mango-banaanipehmis
-
Avainsanat:
- Gluteeniton
- Jälkiruoat
- Kananmunaton
- Kasvikset
- Kasvis
- Maidoton
Valmistusohje
2 isoa banaania
300 g pakastemangokuutioita
1 rkl hunajaa
1 tl inkivääriraastetta
Tarjoiluun:
1 tuore mango
- Viipaloi banaani laakeaan pakasterasiaan. Pakasta vähintään 4 tuntia.
- Kuori ja paloittele mango valmiiksi tarjoilua varten. Asettele palat tarjoilukulhoon, peitä kulho tuorekelmulla ja nosta kylmään odottamaan.
- Kuori ja raasta inkivääri valmiiksi.
- Soseuta jäädytetty banaani, pakastemangokuutiot, inkivääriraaste ja hunaja tehosekoittimessa sileäksi.
- Nauti heti tuoreiden mangopalojen kanssa.
- Älä pakasta pehmistä, tai siitä tulee kovaa.
Vinkki! Voit tehdä erimakuisia pehmiksiä vaihtamalla mangon esimerkiksi pakastemarjoihin.
Testattu Marttakeittiössä
0.52 kg CO2 ekv
- Energia 137 kcal/annos
- C-vitamiini 43 mg
- Rauta 0.9 mg
- Kalsium 16.7 mg
- Natrium 1.5 mg
- Kuitu, kokonais- 3.3 g
- Sokerit 25.8 g
- Hiilihydraatti erotuksena 36.7 g
- Proteiini 1.8 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0.2 g
- Rasva 0.8 g
Pääraaka-aineet
-
2 kplbanaania
-
300 gpakastemangokuutioita
-
1 rklhunajaa
-
1 tlraastettua inkivääriä
-
1 kplmango