Mangochutney Swazimaasta
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2020/04/7c67d150-3383-4f74-b13b-1d8e127e266b.jpg
Mangochutney Swazimaasta
-
Avainsanat:
- Dipit ja levitteet
- Gluteeniton
- Kananmunaton
- Maidoton
- Pastat, wokit ja kastikkeet
- Säilöntä
Valmistusohje
4 vihreää/raakaa mangoa
1 pieni sipuli
1 rkl suolaa
0,25 dl sitruunamehua
100 g sokeria
2 chiliä
1. Kuori mangot. Leikkaa hedelmäliha ohuiksi viipaleiksi ja hienonna sipuli.
2. Asettele mangoviipaleet ja hienonnettu sipuli kerroksittain astiaan.
3. Ripottele suolaa päälle ja anna seistä n. 1 tunti.
4. Poista ylimääräinen suola, lisää kaikki ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen, kunnes seos sakenee.
5. Kaada chutney kuumana lasipurkkeihin ja sulje kannet tiiviisti.
0.09 kg CO2 ekv
- Energia 33 kcal/annos
- C-vitamiini 14 mg
- Rauta 0.1 mg
- Kalsium 3.8 mg
- Natrium 279.5 mg
- Kuitu, kokonais- 0.4 g
- Sokerit 7.8 g
- Hiilihydraatti erotuksena 8.3 g
- Proteiini 0.3 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
- Rasva 0.1 g
Pääraaka-aineet
-
4 kplvihreää/raakaa mangoa
-
1 kplsipuli
-
1 rklsuolaa
-
25 gsitruunamehua (0,25 dl)
-
100 gsokeria
-
2 kplchiliä