Mangochutney Swazimaasta

G
25 annosta

Valmistusohje

4 vihreää/raakaa mangoa
1 pieni sipuli
1 rkl suolaa
0,25 dl sitruunamehua
100 g sokeria
2 chiliä

1. Kuori mangot. Leikkaa hedelmäliha ohuiksi viipaleiksi ja hienonna sipuli.
2. Asettele mangoviipaleet ja hienonnettu sipuli kerroksittain astiaan.
3. Ripottele suolaa päälle ja anna seistä n. 1 tunti.
4. Poista ylimääräinen suola, lisää kaikki ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen, kunnes seos sakenee.
5. Kaada chutney kuumana lasipurkkeihin ja sulje kannet tiiviisti.

Hiilijalanjälki
0.09 kg CO2 ekv
  • Energia 33 kcal/annos
  • C-vitamiini 14 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 3.8 mg
  • Natrium 279.5 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Sokerit 7.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 8.3 g
  • Proteiini 0.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g