Mangopiirakka

12 annosta

Valmistusohje

2 munaa
1 dl sokeria
1 dl kermaa
0,5 dl voisulaa
2 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta

Pinnalle:
3 dl mangopaloja
0,5 dl voisulaa
0,5 dl sokeria
1,5 dl kookoshiutaleita

Sekoita munat ja sokeri. Lisää joukkoon kerma ja voisula. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää seokseen. Sekoita kevyesti ja vain sen verran, että ainekset tasoittuvat. Levitä taikina matalaan, voideltuun piirasvuokaan. Asettele mangopalat taikinan päälle. Sekoita sokeri ja kookoshiutaleet voisulan joukkoon. Ripottele seos mangokuutioiden päälle. Paista piirakkaa 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 20-25 minuuttia.

  • Energia 237 kcal/annos
  • C-vitamiini 4.6 mg
  • Rauta 0.9 mg
  • Kalsium 87 mg
  • Natrium 138.8 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.5 g
  • Sokerit 13.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 23.2 g
  • Proteiini 3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 10.7 g
  • Rasva 15.1 g