Valmistusohje

n. 1 l mannapuuroa
maitoa
2 munaa
1 dl rusinoita
½ dl sokeria
(raastettua sitruunankuorta)

  1. Sekoita puuron joukkoon maitoa sen verran, että seoksesta tulee löysä.
  2. Lisää joukkoon munat, rusinat ja sokeri. Halutessasi voit maustaa vanukasta myös raastetulla sitruunankuorella.
  3. Kaada seos voideltuun vuokaan.
  4. Paista uunissa 175°C:ssa noin puoli tuntia.

    Tarjoa mehukeiton kanssa.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 218 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 4.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.1 g
  • Proteiini 9.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 37.5 g
  • Sokerit 20.9 g
  • Kuitu, kokonais- 1.6 g
  • Natrium 401.9 mg
  • Kalsium 214.2 mg
  • Rauta 1 mg
  • C-vitamiini 1.2 mg