Ainesosat

  • 10 dl
    Mannapuuro, maito, suolaa
  • 2 pieni annos (60.0 g)
    Kananmuna, kuoreton
  • 1 dl
    Rusina
  • 1/2 dl
    Sokeri

Reseptin ravintosisältö

Energia 218 kcal/annos
  • C-vitamiini 1.2 mg
  • Rauta 1 mg
  • Kalsium 214.2 mg
  • Natrium 401.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.6 g
  • Sokerit 20.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 37.5 g
  • Proteiini 9.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.1 g
  • Rasva 4.7 g

Valmistusohje

n. 1 l mannapuuroa
maitoa
2 munaa
1 dl rusinoita
½ dl sokeria
(raastettua sitruunankuorta)

  1. Sekoita puuron joukkoon maitoa sen verran, että seoksesta tulee löysä.
  2. Lisää joukkoon munat, rusinat ja sokeri. Halutessasi voit maustaa vanukasta myös raastetulla sitruunankuorella.
  3. Kaada seos voideltuun vuokaan.
  4. Paista uunissa 175°C:ssa noin puoli tuntia.

    Tarjoa mehukeiton kanssa.
Jaa sivu