Valmistusohje

1 ruukku salanova-/tammenlehtisalaattia
pala (n. 150 g) kurkkua
n. 5 dl mansikoita
250 g kotijuustoa
2 rkl pinjan-/auringonkukansiemeniä

Jogurtti-hunajakastike:
2 dl maustamatonta jogurttia (rasvaa 10 %)
1 rkl hunajaa
2 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
1/4 tl suolaa

1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua hetki jääkaapissa.
2. Huuhtele ja kuivaa salaatti. Paloittele kurkku ja peratut mansikat. Valuta juusto ja viipaloi se paloiksi.
3. Paahda siemenet kuivalla pannulla.
4. Kokoa salaatti, mansikat ja tuorejuusto tarjoiluastialle ja ripottele siemenet päälle. Tarjoa jogurttikastikkeen kanssa.

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*