Valmistusohje

½ l jäisiä mansikoita
1 dl sokeria
½ dl vettä
2 munanvalkuaista

  1. Soseuta mansikat monitoimikoneella, lisää vesi ja sokeri.
  2. Kaada valkuaiset yksitellen koneen käydessä syöttösuppiloon ja anna massan sekoittua tasaiseksi.
  3. Tarjoa heti tai pane pakastimeen odottamaan tarjoiluhetkeä.

 

Ainesosat

  • 5 dl
    Mansikka
  • 1 dl
    Sokeri
  • 1/2 dl
    Vesi, vesijohtovesi
  • 80 g
    Kananmunan valkuainen, 66% kananmunan massasta

Reseptin ravintosisältö

Energia 122 kcal/annos
  • C-vitamiini 36.8 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • Kalsium 14.3 mg
  • Natrium 28.6 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.5 g
  • Sokerit 26.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 29.9 g
  • Proteiini 2.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g
Jaa sivu