Mansikkasorbetti

G
4 annosta

Valmistusohje

½ l jäisiä mansikoita
1 dl sokeria
½ dl vettä
2 munanvalkuaista

  1. Soseuta mansikat monitoimikoneella, lisää vesi ja sokeri.
  2. Kaada valkuaiset yksitellen koneen käydessä syöttösuppiloon ja anna massan sekoittua tasaiseksi.
  3. Tarjoa heti tai pane hetkeksi pakastimeen odottamaan tarjoiluhetkeä.

    Testattu Marttakeittiössä
Hiilijalanjälki
0.29 kg CO2 ekv
  • Energia 122 kcal/annos
  • Rasva 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 2.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 29.9 g
  • Sokerit 26.3 g
  • Kuitu, kokonais- 1.5 g
  • Natrium 28.6 mg
  • Kalsium 14.3 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • C-vitamiini 36.8 mg