Marjagranola

Rapea marjamysli maistuu kesät talvet. Paahda siirapilla, öljyllä ja suolalla maustetut kaurahiutaleet ja siemenet. Lisää väriksi kuivattuja tai pakastettuja marjoja. On niin hyvää, että kerralla kannattaa tehdä vähän isompikin annos!

Valmistusohje

5 dl isoja kaurahiutaleita
2 dl auringonkukansiemeniä
1 dl vaahterasiirappia tai vaaleaa siirappia
1 dl rypsiöljyä
ripaus suolaa
3 dl pakastekuivattuja kotimaisia marjoja

  1. Mittaa kaikki aineet kulhoon paitsi marjat ja sekoita kevyesti. Levitä leivinpaperi uunipellille ja kaada seos tasaisesti pellille.
  2. Paista sekoitusta 200-asteissa uunissa noin 20 minuuttia, kääntele välillä.
  3. Anna jäähtyä ja lisää marjat.
  4. Säilytä granola tiiviissä purkissa.

    Testattu Marttakeittiössä

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta!