Valmistusohje

5 dl isoja kaurahiutaleita
2 dl auringonkukansiemeniä
1 dl vaahterasiirappia tai vaaleaa siirappia
3/4 dl rypsiöljyä
ripaus suolaa
3 dl pakastekuivattuja kotimaisia marjoja

  1. Levitä leivinpaperi uunipellille. Kaada kaurahiutaleet ja auringonkukansiemenet pellille.
  2. Sekoita joukkoon siirappi, öljy ja ripaus suolaa.
  3. Paista sekoitusta 200-asteissa uunissa noin 20 minuuttia, kääntele välillä.
  4. Anna jäähtyä ja lisää marjat.

Säilytä granola tiiviissä purkissa.

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*