Marjaisa hiutaleherkku

1 annosta

Valmistusohje

1 dl kaurahiutaleita
2 dl pakastemarjoja (vadelma, mustikka, mansikka)
sokeria
1-2 dl maustamatonta jogurttia TAI kaura- tai soijagurttia

  1. Paahda kaurahiutaleita kuivalla paistinpannulla, kunnes ne saavat väriä. Anna jäähtyä.
  2. Mausta marjat sokerilla maun mukaan. Laita jogurttia, marjoja ja hiutaleita kerroksittain annoskulhoon.

    Testattu Marttakeittiössä

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

  • Energia 346 kcal/annos
  • C-vitamiini 49.6 mg
  • Rauta 5.1 mg
  • Kalsium 188.7 mg
  • Natrium 45.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 7.6 g
  • Sokerit 17.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 64 g
  • Proteiini 13.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.6 g
  • Rasva 5.4 g