Marjaisa hiutaleherkku
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2020/12/Ikavuosiin_marjaisa_hiutaleherkku2_H.jpg
Marjaisa hiutaleherkku
-
Avainsanat:
- Arjen helpot
- Junnukokki
- Jälkiruoat
- Kananmunaton
- Marjat
- Vegaaninen
- Välipalat
Valmistusohje
1 dl kaurahiutaleita
2 dl pakastemarjoja (vadelma, mustikka, mansikka)
sokeria
1-2 dl maustamatonta jogurttia TAI kaura- tai soijagurttia
- Paahda kaurahiutaleita kuivalla paistinpannulla, kunnes ne saavat väriä. Anna jäähtyä.
- Mausta marjat sokerilla maun mukaan. Laita jogurttia, marjoja ja hiutaleita kerroksittain annoskulhoon.
Testattu Marttakeittiössä
Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta!
- Energia 346 kcal/annos
- C-vitamiini 49.6 mg
- Rauta 5.1 mg
- Kalsium 188.7 mg
- Natrium 45.9 mg
- Kuitu, kokonais- 7.6 g
- Sokerit 17.7 g
- Hiilihydraatti erotuksena 64 g
- Proteiini 13.3 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0.6 g
- Rasva 5.4 g
Pääraaka-aineet
-
65 gKaurahiutale
-
110 gMarja, keskiarvo
-
1 tlSokeri
-
100 gJogurtti, maustamaton, rasvaton