Valmistusohje

1 dl kaurahiutaleita
2 dl pakastemarjoja (vadelma, mustikka, mansikka)
sokeria
1 dl maustamatonta jogurttia TAI kaura- tai soijajogurttia

Paahda kaurahiutaleita kuivalla paistinpannulla, kunnes ne saavat väriä. Anna jäähtyä.

Mausta marjat sokerilla maun mukaan. Laita jogurttia, marjoja ja hiutaleita kerroksittain annoskulhoon.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 346 kcal/annos
  • C-vitamiini 49.6 mg
  • Rauta 5.1 mg
  • Kalsium 188.7 mg
  • Natrium 45.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 7.6 g
  • Sokerit 17.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 64 g
  • Proteiini 13.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.6 g
  • Rasva 5.4 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*