Valmistusohje

1 l laimennettua sokeroitua mehua
4 rkl perunajauhoja
n.4 dl pakastettuja mansikoita, mustikoita, herukoita, vadelmia tai lakkoja
sokeria

1.Mittaa mehu ja perunajauhot kattilaan.
2.Kuumenna kokoajan sekoittaen kunnes liemi sakenee ja alkaa kuplia. Kuplimisen jälkeen älä keitä enää.
3.Lisää jäiset pakastemarjat, sekoita. Maista sokerin määrä ja lisää tarvittaessa.
4.Kaada kiisseli tarjoilukulhoon.
5.Ripottele pintaan sokeria, jotta ei muodostu kuorta.

Testattu Marttakeittiössä

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 0.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Proteiini 0.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 25.8 g
  • Sokerit 19.2 g
  • Kuitu, kokonais- 1 g
  • Natrium 1.8 mg
  • Kalsium 23.9 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • C-vitamiini 12.3 mg