Valmistusohje

1 l laimennettua sokeroitua mehua
4 rkl perunajauhoja
n. 3 dl pakastettuja mansikoita, mustikoita, herukoita, vadelmia tai lakkoja

  1. Mittaa mehu ja perunajauhot kattilaan.
  2. Kuumenna kokoajan sekoittaen kunnes liemi sakenee ja alkaa kuplia.
  3. Lisää jäiset pakastemarjat, sekoita ja kaada kiisseli vadille.
  4. Ripottele pintaan sokeria, jotta ei muodostu kuorta.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 108 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 0.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Proteiini 0.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 25.8 g
  • Sokerit 19.2 g
  • Kuitu, kokonais- 1 g
  • Natrium 1.8 mg
  • Kalsium 23.9 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • C-vitamiini 12.3 mg

Katso video

Jaa sivu