Marjamuropiirakka

12 annosta

Valmistusohje

1 pkt valmista pakastemurotaikinaa
5 dl mustikoita
5 dl vadelmia
2 rkl perunajauhoja pakastemarjoihin
sokeria

  1. Voitele pyöreä piirakkavuoka.
  2. Painele sulanut taikina käsin vuoan pohjalle ja reunoille.
  3. Sekoita tuoreet tai pakastetut, vähän sulaneet marjat ja perunajauho keskenään.
  4. Mausta seos sokerilla ja kaada vuokaan.
  5. Paista 200°C lämmössä noin puolen tunnin ajan.
Hiilijalanjälki
0.2 kg CO2 ekv
  • Energia 101 kcal/annos
  • C-vitamiini 11.5 mg
  • Rauta 0.5 mg
  • Kalsium 46.6 mg
  • Natrium 52.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.8 g
  • Sokerit 7.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 15.4 g
  • Proteiini 1.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.5 g
  • Rasva 4.2 g