Valmistusohje

2 annosta

2 dl vaniljajäätelöä
2 dl mansikoita, mustikoita tai kotimaisia vadelmia
2 dl kylmää maitoa

  1. Paloittele vähän sulanut jäätelö kulhoon.
  2. Lisää muut aineet.
  3. Vatkaa sauvasekoittimella kuohkeaksi.

    Tarjoa heti.

(Huom. Jos noudatat FODMAP-ruokavaliota, käytä valmistuksessa laktoosittomia maitotuotteita.)

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 163 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 7.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 4.7 g
  • Proteiini 5.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 21.1 g
  • Sokerit 17.3 g
  • Kuitu, kokonais- 1.2 g
  • Natrium 64.2 mg
  • Kalsium 201.4 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • C-vitamiini 31.1 mg
Jaa sivu