Valmistusohje

2–2 ½ dl kevytvispikermaa
1 purkki (250 g) maitorahkaa
4 rkl sokeria
1–2 tl vaniljasokeria
3-4 dl (pakaste)marjoja

1. Vatkaa kerma vaahdoksi.
2. Lisää rahka vaahtoon varovasti sekoittaen.
3. Mausta sokereilla.
4. Lisää joukkoon tuoreet tai hieman sulaneet marjat ja sekoita varovasti.

VINKKI!
Marjarahka sopii lettujen, pannarin ja köyhien ritareiden seuraksi tai vaikkapa kakun täytteeksi.

Ainesosat

  • 2 dl
    Kerma, vispikerma, kevyt, rasvaa 25 %
  • 250 g
    Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %
  • 4 rkl
    Sokeri
  • 1 1/2 tl
    Vanilliinisokeri
  • 3 1/2 dl
    Marja, keskiarvo

Reseptin ravintosisältö

Energia 240 kcal/annos
  • C-vitamiini 21.7 mg
  • Rauta 0.5 mg
  • Kalsium 131.6 mg
  • Natrium 79.4 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.7 g
  • Sokerit 20.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 23.9 g
  • Proteiini 7.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 8.9 g
  • Rasva 13.8 g
Jaa sivu