Valmistusohje

Mustikka, vadelma, musta-, puna- ja valkoherukat, lakka, karviainen, karpalo, puolukka, ruusunmarja, tyrnimarja ja mansikka ovat sopivia marjoja vauvaikäiselle. Tarjoa aluksi yhtä marjalaatua kerrallaan.

Anna vauvalle tuoreita tai pakastettuja kotimaisia marjoja. Huuhtele marjat tarvittaessa ennen käyttöä.

Voit soseuttaa marjat lautasella haarukan avulla tai siivilän läpi painellen. Pienen maisteluannoksen voi soseuttaa kätevästi myös valkosipulinpuristimella. Kovakuoriset marjat soseutuvat parhaiten tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa. Tuoreita marjoja voi myös pakastaa soseena.

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu