Valmistusohje

150 g kirjolohen mätiä tai merilevävalmistetta
1 punasipuli
1/2 dl hienonnettua tilliä
1/2 dl hienonnettua ruohosipulia
1 prk (120 g) smetanaa
1 prk (200 g) tuorejuustoa
1 luomusitruunan kuori ja mehua
1 maustemitallinen suolaa
1 maustemitallinen mustapippuria

  1. Kuori ja hienonna sipuli.
  2. Pese ja kuori sitruunan keltainen pinta hienolla raastinterällä. Purista sitruunan mehu.
  3. Sekoita kaikki dipin ainekset keskenään.
  4. Tarjoa dippiä blinien kanssa tai esimerkiksi ruisnappien päällä.

Testattu Marttakeittiössä

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 10.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 6 g
  • Proteiini 6.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 3.6 g
  • Sokerit 1.8 g
  • Kuitu, kokonais- 0.8 g
  • Natrium 162.2 mg
  • Kalsium 42 mg
  • Rauta 0.2 mg
  • C-vitamiini 2.2 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*