Mausteinen herukkahillo

100 annosta

Valmistusohje

1 kg mustia viinimarjoja
600 g sokeria tai 4 dl hunajaa
3 tl kanelia
3 tl neilikkaa
2 tl muskottikukkaa
1 dl omenaviinietikkaa

  1. Keitä viinimarjoja ja sokeria/hunajaa noin 15 minuuttia.
  2. Lisää mausteet ja etikka.
  3. Keitä hiljalleen vielä 30 minuuttia.
  4. Tölkitä kuuma hillo puhtaisiin kuumennettuihin tölkkeihin.

    Säilytä kylmässä.
    Herukkahilloke sopii erinomaisesti linturuokien lisäkkeeksi.

Hiilijalanjälki / annos

iilijalanjälki / annos
0.05 kg CO2 ekv

Ravintosisältö / annos

  • Energia 31 kcal
  • C-vitamiini 12 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 8.5 mg
  • Natrium 0.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.6 g
  • Sokerit 6.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 7.8 g
  • Proteiini 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g