Valmistusohje

1 kg mustia viinimarjoja
600 g sokeria tai 4 dl hunajaa
3 tl kanelia
3 tl neilikkaa
2 tl muskottikukkaa
1 dl omenaviinietikkaa

  1. Keitä viinimarjoja ja sokeria/hunajaa noin 15 minuuttia.
  2. Lisää mausteet ja etikka.
  3. Keitä hiljalleen vielä 30 minuuttia.
  4. Tölkitä kuuma hillo puhtaisiin kuumennettuihin tölkkeihin.

    Säilytä kylmässä.
    Herukkahilloke sopii erinomaisesti linturuokien lisäkkeeksi.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 12 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 8.5 mg
  • Natrium 0.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.6 g
  • Sokerit 6.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 7.8 g
  • Proteiini 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g