Mausteinen herukkahillo

100 annosta

Valmistusohje

1 kg mustia viinimarjoja
600 g sokeria tai 4 dl hunajaa
3 tl kanelia
3 tl neilikkaa
2 tl muskottikukkaa
1 dl omenaviinietikkaa

  1. Keitä viinimarjoja ja sokeria/hunajaa noin 15 minuuttia.
  2. Lisää mausteet ja etikka.
  3. Keitä hiljalleen vielä 30 minuuttia.
  4. Tölkitä kuuma hillo puhtaisiin kuumennettuihin tölkkeihin.

    Säilytä kylmässä.
    Herukkahilloke sopii erinomaisesti linturuokien lisäkkeeksi.
Hiilijalanjälki
0.05 kg CO2 ekv
  • Energia 31 kcal/annos
  • C-vitamiini 12 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 8.5 mg
  • Natrium 0.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.6 g
  • Sokerit 6.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 7.8 g
  • Proteiini 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g