Valmistusohje

350 g porsaanlihasuikaleita
1 porkkana
pala purjoa
150 g kiinankaalia
2 rkl öljyä
1 tl curryjauhetta
½ tl chilijauhetta
1 tl raastettua inkivääriä
1 tl hienonnettua valkosipulia
2 rkl soijaa
2 rkl punaviinietikkaa
2 dl kanalientä
(suolaa)

  1. Kuori ja suikaloi porkkana.
  2. Suikaloi purjo ja kiinankaali.
  3. Kuumenna öljy laakeassa pannussa, lisää lihasuikaleet, curry, chili, inkivääri ja valkosipuli ja paista muutama minuutti.
  4. Lisää suikaloidut kasvikset ja kypsennä kunnes kaikki ovat saaneet kauniin värin.
  5. Sekoita mukaan soija, viinietikka ja kanaliemi.
  6. Kiehauta ja tarkista suola.

    Tarjoa keitetyn riisin tai nuudelien kera.

Ainesosat

  • 350 g
    Porsaanpaisti, vähärasvainen
  • 1 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Porkkana
  • 75 g
    Purjosipuli
  • 150 g
    Kiinankaali
  • 2 rkl
    Rypsiöljy
  • 1/2 tl
    Mausteet, currya
  • 4 g
    Inkivääri, juurakko, raaka
  • 4 g
    Valkosipuli
  • 2 rkl
    Maustekastike, soijakastike
  • 2 rkl
    Punaviinietikka
  • 2 dl
    Kanaliemi, laimennettu
  • 1/2 tl
    Mausteet, chilijauhetta

Reseptin ravintosisältö

Energia 232 kcal/annos
  • C-vitamiini 12.3 mg
  • Rauta 1.6 mg
  • Kalsium 51.6 mg
  • Natrium 1261.5 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.5 g
  • Sokerit 2.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 5.7 g
  • Proteiini 26.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.3 g
  • Rasva 12.2 g
Jaa sivu