Mausteinen porsaanlihawokki
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/11/mausteinenporsaanlihawokki.jpg
Mausteinen porsaanlihawokki
-
Avainsanat:
- Gluteeniton
- Kananmunaton
- Liha
- Maidoton
- Pastat, wokit ja kastikkeet
Valmistusohje
350 g porsaanlihasuikaleita
1 porkkana
pala purjoa
150 g kiinankaalia
2 rkl öljyä
1 tl curryjauhetta
½ tl chilijauhetta
1 tl raastettua inkivääriä
1 tl hienonnettua valkosipulia
2 rkl soijaa
2 rkl punaviinietikkaa
2 dl kanalientä
(suolaa)
- Kuori ja suikaloi porkkana.
- Suikaloi purjo ja kiinankaali.
- Kuumenna öljy laakeassa pannussa, lisää lihasuikaleet, curry, chili, inkivääri ja valkosipuli ja paista muutama minuutti.
- Lisää suikaloidut kasvikset ja kypsennä kunnes kaikki ovat saaneet kauniin värin.
- Sekoita mukaan soija, viinietikka ja kanaliemi.
- Kiehauta ja tarkista suola.
–
Tarjoa keitetyn riisin tai nuudelien kera.
1.59 kg CO2 ekv
- Energia 232 kcal/annos
- C-vitamiini 12.3 mg
- Rauta 1.6 mg
- Kalsium 51.6 mg
- Natrium 1261.5 mg
- Kuitu, kokonais- 1.5 g
- Sokerit 2.5 g
- Hiilihydraatti erotuksena 5.7 g
- Proteiini 26.1 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 2.3 g
- Rasva 12.2 g
Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus
Pääraaka-aineet
-
350 gPorsaanpaisti, vähärasvainen
-
1 keskikokoinen annos (60.0 g)Porkkana
-
75 gPurjosipuli
-
150 gKiinankaali
-
2 rklRypsiöljy
-
1/2 tlMausteet, currya
-
4 gInkivääri, juurakko, raaka
-
4 gValkosipuli
-
2 rklMaustekastike, soijakastike
-
2 rklPunaviinietikka
-
2 dlKanaliemi, laimennettu
-
1/2 tlMausteet, chilijauhetta